menu

Zoek & Boek:

Onze jachten

Hunter 27 "Elleke"

De Hunter 27, bouwjaar 2005, is een ideaal jacht voor de beginnende tourzeiler, vanwege zijn eenvoud en gebruiksgemak. Het zeiljacht heeft een eenvoudige, maar complete uitrusting, waaronder koud stro..

Bavaria 31-2 Cruiser "Laurens"

De Bavaria 31 is een sportieve familiezeiler voor het IJsselmeer. Het zeiljacht heeft onder andere warm en koud stromend water en een kaartplotter aan boord. Dit jacht is uitgevoerd met wielbesturing,..

Bavaria 32-2 "Joep"

Deze zeer goed onderhouden Bavaria 32 heeft 2 tweepersoons slaaphutten, is geschikt voor 4 tot 6 personen en is van alle gemakken voorzien. Het jacht heeft een doorgelat grootzeil en een rolgenua. Bed..

Elan 340 "Sun Synergie"

De Elan 340 is in 2006 geintroduceerd en met dit eerste model  heeft men de vernieuwing van de Elan Performance jachten ingezet. Men heeft modern ingezet op een non-overlap zeilcombinatie (Fok..

Bavaria 34-3 Cruiser "Karamazov"

Dit jacht is iets ouder, maar zeker goed onderhouden. Voorzien van Webasto verwarming en een warmwaterboiler. In 2020 is de Karamazov voorzien van een geheel nieuw kunststof teakdek, een nieuwe spr..

Bavaria 36-3 Cruiser "Sunshine"

Deze Bavaria is zeer comfortabel, uitgevoerd met boegschroef, kaartplotter, radar en alle bedenkbare opties en uitbreidingen.  Dit overcomplete zeiljacht heeft  uitstekende zeileigensch..

Bavaria 36-3 Nynke

Dit jacht is uit het bouwjaar 2012 en is modern ingericht en is van alles voorzien om uw vaarvakantie compleet en zorgeloos te laten verlopen. Het jacht  biedt veel ruimte om uw spullen in op ..

Bavaria 37-3 "Qing"

Dit jacht is de opvolger van de Bavaria Cruiser 36-3. Het jacht wordt gekenmerkt door de zeer ruime kuip met dubbele besturing, prachtige raampartijen in de opbouw en verbluffende binnenruimte. Daarna..